Gelenaglar - TATTYS SALONG
TATTYS Salong | sedan 1992 | Salongen är belägen i Vällingby City, Stockholm.
tattys, tattys style, salong stockholm vällingby, skönhetsvård, frysör
722
post-template-default,single,single-post,postid-722,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Gelenaglar

Gelenaglar

Få fina Gelenaglar på vår salong i Stockholm

Är du trött på dina korta naglar som alltid bryts, eller vill du fixa lite extra fina naglar inför nyår? Då är gelenaglar den perfekta lösningen! Gelenaglar förlänger och förstärker de egna naglarna och ger ett väldigt elegant och naturligt resultat. Naglarna känns som dina egna och du kan välja själv vilken färg du vill ha eller så hjälper vi dig att välja på salongen.

Gelenaglar – hur går det till?

Naglarna skapas genom att man lägger på en Gele på naglarna som sedan härdas med hjälp av UV-ljus. Ofta krävs det lager i flera omgångar för önskat resultat. Återbesök för att hålla naglarna intakta bör göras var tredje vecka. Det går att välja mellan bade förstärkning och förlängning. Vid förstärkning så stärker man bara den befintliga nageln. En förlängning innebär att nageln byggs på nageln till önskad längd och blir längre än den egna nageln. Tänk på att inte klippa ner de egna naglarna innan en påbyggning eftersom de behövs för att mallarna ska fästa.

Fördelar med Gelenaglar

Gelen är doftfri, till skillnad från Akryl. Dessutom kan man använda nagellacks remover på gelenaglarna utan att de förstörs. Resultatet blir väldigt naturligt och nageln blir flexibl och lätt. Det krävs dock ett proffs för att se till att resultatet blir riktigt bra.
Det går att bygga på naglarna med olika typer a dekorationer allt utefter smak och egna preferenser. Den största skillnaden mellan gele och vanligt nagellack är att gelen inte flagnar på samma sätt, utan sitter kvar tills man själv väljer att ta bort dem.  Dessutom blir nageln starkare med gel och står emot yttre påfrestningar bättre.

Du är alltid välkommen att boka en tid för förstärkning eller förlängning hos oss på Tattys I Stockholm, vår kompetenta personal kommer se till att alltid blir nöjd med resultatet.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Få specialerbjudanden , tips, nyheter
Visa aldrig detta igen