Manikyr i Stockholm - TATTYS SALONG
TATTYS Salong | sedan 1992 | Salongen är belägen i Vällingby City, Stockholm.
tattys, tattys style, salong stockholm vällingby, skönhetsvård, frysör
718
post-template-default,single,single-post,postid-718,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Manikyr i Stockholm

Manikyr i Stockholm

Vi på Tattys erbjuder förstklassig nagelmanikyr i Stockholm. Unna dig fina och eleganta naglar och gör ett besök på vår salong! Du kan boka en tid till dig själv eller varför inte köpa och ge bort i present? För att underlätta för de som funderar på att göra en manikyr följer här några tips och svar på de vanligaste frågorna.

Manikyr – bra för naglarna

Förutom att du får fina naglar vid en manikyr, bidrar det också till att skydda dina naglar och förebygger olika defekter i form av bristningar, sprödhet eller liknande. Manikyr gör att du får starka och friska naglar. Perfekt för dig som ofta bryter dina naglar.

Hur ofta ska man göra manikyr?

Detta varierar från person till person, det beror på hur snabbt naglarna växer samt hur bra manikyren är utförd. Även hur mycket yttre påfrestningar naglarna utsätts för har en inverkan. Men generellt sätt är det rekommenderat att göra en manikyr en gång i månaden, för att säkerställa att naglarna fortsätter att se finta och fräscha ut.

Tänk också på att det är viktigt att boka en tid innan naglarna börjar trilla av självmant, dvs inom 5 veckor. Risken är att man råkar dra av ett litet lager av den egna nageln om man drar bort manikyren själv. Det kan göra att dina egna naglar blir tunnare och sprödare.

Hur långa kan mina ska mina riktiga naglar vara?

Om man regelbundet gör manikyr är det rekommenderat att hålla sina egna naglar relativt korta, det minskar behovet av underhåll med täta intervaller.

Varför ska man göra manikyr på salong istället för hemma?

När du gör manikyr på salong kan du räkna med att resultatet alltid bli bra eftersom personalen är utbildad och har gjort det många gånger tidigare. Risken för misstag är därmed mycket mindre än om man skulle göra det hemma.

På salong finns det större utbud av nagellack i olika färger, än vad man normalt sett har tillgängligt hemma. Du kan dessutom få tips och råd på plats om vad som passar bra ihop, de kan också göra mönster som skulle vara mycket svårare att få till hemma.

Salongerna använder ofta märken av god kvalitet under behandlingen vilket garanterar längre hållbarhet.

Om du har frågor om våra behandlingar är du välkommen att kontakta oss på Tattys i Stockholm.

Vi har lång erfarenhet av manikyr och hjälper dig gärna att på vägen att få dina drömnaglar!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Få specialerbjudanden , tips, nyheter
Visa aldrig detta igen