Mönster på naglar - TATTYS SALONG
TATTYS Salong | sedan 1992 | Salongen är belägen i Vällingby City, Stockholm.
tattys, tattys style, salong stockholm vällingby, skönhetsvård, frysör
727
post-template-default,single,single-post,postid-727,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Mönster på naglar

Mönster på naglar

Har du tröttnat på vanliga enfärgade nagellack? Eller vill du göra dina naglar lite extra fina inför någon högtid?   Då är mönster på naglar ett bra alternativ. På Tattys finns ett stort utbud av olika mönster och färger. Du kan välja allt från diskreta och eleganta möster som tex blommor och naturmotiv till lite mer vågade såsom leopardmönstrat eller något annat som sticker ut . Allt är upp till dig det är bara att välja efter smak och eget tycke, bara fantasin sätter gränserna.

Nagelmönster – Våra nöjda kunder

Många som kommit in på vår salong i Stockholm har blivit förvånade och positivt överraskade över hur stor skillnad ett mönster på deras naglar gjort. Det är verkligen som ett litet konstverk i miniatyr. På Tattys är vi väldigt stolta över våra duktiga medarbetare som är bade kreativa och professionella när det kommer till att skapa mönster på naglar. Besök oss gärna, så hjälper vi dig att hitta det mönster som passar just din stil!

Mönster på naglar – Varför gå till Salong?

Att skapa riktigt fina mönster på sina naglar tar lite tid och blir det fel måste man börja om från början igen viket kan vara bade frustrerande och tidskrävande. Att unna sig att gå till en salong och låta kunnig personal göra det åt en istället, ger en mer avslappnand upplevelse. Dessutom krävs en hel del specialprodukter eftersom vi använder oss av flera olika tekniker.  Det kan också vara svårt att göra vid naglarna på sig själv istället för att ha någon som gör det åt en, eftersom man helst behöver två par händer :)J. Vår rekommendation är därför att besöka en salong med kunnig personal för att få hjälp och för att du i slutändan ska få riktigt fina och felfria naglar.

 

Du är alltid välkommen att boka tid hos oss på Tattys i Stockholm!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Få specialerbjudanden , tips, nyheter
Visa aldrig detta igen