Pedikyr i Stockholm - TATTYS SALONG
TATTYS Salong | sedan 1992 | Salongen är belägen i Vällingby City, Stockholm.
tattys, tattys style, salong stockholm vällingby, skönhetsvård, frysör
760
post-template-default,single,single-post,postid-760,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Pedikyr i Stockholm

Pedikyr i Stockholm

Ta hand om dina fötter

Fina fingernaglar i all ära, men man får inte glömma bort tårnaJ speciellt när det närmar sig vårkanten och solen börjar titta fram. Ta hand om dina fötter och unna dig själv en pedikyr på vår salong i Stockholm. Eller varför inte ge bort det som en present till någon i din närhet som du tycker om.

Vår professionella personal erbjuder en exklusiv upplevelse och våra kunder brukar alltid bli väldigt nöjda med sina naglar.

På en timme utför vi en klassisk pedikyr och du kan välja mellan naturella eller målade naglar. Vi använder oss alltid av kvalitetsprodukter som Orlys eller NSI(nail systems of Sweden). Med hjälp av modern LED teknik och gel kommer tånaglarna få en behandling som gör att lacken håller extra länge. Vår erfarna personal är vana vid att hantera tekniken och resultaten av din pedikyr kommer att vara felfri och ge dig snygga eleganta naglar utefter eget tycke och smak. Något som är svårt att åstadkomma på egen hand.

Utlandssemester

Om du ska på utlandssemester eller när sommaren börjar närma sig finns all anledning i världen att ta hand om sina fötter med en bra genomförd pedikyr.

Tveka inte att höra av dig till oss på Tattys  i Stockholm för boka tid för din pedikyr eller frågor kring våra behandlingar.

Vi har öppet alla vardagar mellan 10-20 och lördagar klockan 10-18 och söndagar mellan 11-18.

Välkommen!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Få specialerbjudanden , tips, nyheter
Visa aldrig detta igen